Iedereen overal welkom:

 

30 juni 2024 Vierde zondag Zeebrugge
21 juli 2024 Derde zondag Zeebrugge
17 augustus 2024 Derde zaterdag Zeebrugge
15 september 2024 Derde zondag Zeebrugge
20 oktober 2024 Derde zondag Zeebrugge
16 november 2024 Derde zaterdag Zeebrugge
15 december 2024 Derde zondag Zeebrugge
 

Wanneer?

drone beeld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de kalender en elders staat regelmatig " De Derde Zondag ".   batavat

Dat is de bijeenkomst die we proberen elke maand te houden. Zo goed als zeker elke keer op het strand van Zeebrugge ter hoogte van de Londenstraat. Je kan ons herkennen aan de vliegers, natuurlijk,, maar ook opvallend aanwezig zijn onze blauwe banners! In normale omstandigheden is er zeker iemand aanwezig tussen 11:00h en 16:00h. In de zomermaanden kan dat vroeger en vooral later zijn  :-)

Die derde zondag gebruiken we vooral om te vliegeren (wat dacht je) maar ook om 'nieuwe' mensen eens te laten proeven van dat tweelijns vliegeren. Het enige wat je hoeft te doen is op het strand stappen en aan ons te vragen wat je wil weten  :-)  Meestal krijg je ook desgewenst de handvaten in je handen gestopt en kan je eens aanvoelen hoe zo'n wedstrijdvlieger verschilt van een doordeweeks exemplaar.

Daar we afhankelijk zijn van de weersomstandigheden kan je best altijd eens komen kijken op deze website en een blik werpen op de kalender. Als we ruim op voorhand weten dat de omstandigheden niet goed zijn dan zetten we "AFGELAST" bij de datum. Wind boven de 5 Bft of rukwinden van 40 en meer km/uur zijn niet goed, een grote regenzone die voorbij moet ook al niet.

Soms gaan we elders naartoe omdat de derde zondag gelijktijdig valt met bv een wedstrijd of een vliegerfestival waar we willen aanwezig zijn. Dat zetten we dan ook duidelijk in de kalender :-)

Je kan het ook allemaal wat in de gaten houden op Facebook als je daar toch rondhangt: Tweelijners op Facebook


en nog een 'levende' webcam en het weerbericht: Klik hier

   
© ALLROUNDER